A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГАЗОВИХ МЕРЕЖ — ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОГО СПОЖИВАНЯ ГАЗУ

Дата: 10.08.2021 09:00
Кількість переглядів: 728

Фото без описуМіжопалювальний період – найкращий час, щоб перевірити домашню газову мережу на справність та герметичність. Саме для цього в компанії АТ «Житомиргаз» існує послуга технічного обслуговування внутрішньобудинкової мережі.

Чинним законодавством передбачено виконання робіт з технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання за договорами, що укладатимуться з власниками/управителями житлового фонду на умовах вільного ринку.

Нагадаємо: шість років тому енергетичний регулятор (НКРЕКП), виключив вартість проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж з тарифу на газопостачання. А це означає, що АТ «Житомиргаз» не може проводити роботи з планового технічного обслуговування та планового випробування на щільність внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення за рахунок тарифної складової.

Для того, аби отримати фахове обслуговування потрібно укласти договір із АТ «Житомиргаз» в 104.ua Клієнтському просторі за місцем проживання, або зателефонувати до Контакт-центру (0412) 558-004, 067-33-38-104 і чекати на візит майстра. З Вами обов`язково узгодять дату і час проведення технічного обслуговування. Працівник компанії має бути одягнений у спецодяг та пред’явити посвідчення під час візиту.

Послуга потрібна споживачам, які використовують газ для побутових цілей: приготування їжі та підігрів води, опалення будинку. Першочергово майстер перевірить систему на предмет витоків та усуне їх.

Якщо ж Ви відчуваєте запах газу у помешканні, або поруч з будинком, де проходить газова мережа – негайно викликайте службу за номером «104»! Зробити це потрібно невідкладно!

З кожним роком газові мережі зношуються, приходять в непридатний стан, при цьому залишаючись об’єктами підвищеної небезпеки. Мешканцям, які використовують природний газ, варто задуматися над безпекою своїх родин та обов’язково укласти договір на технічне обслуговування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь