A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ОДРУЖЕННЯ — ДЕНЬ, ЩО ЗАПАМ’ЯТАЄТЬСЯ НАЗАЖДИ: У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІД ПОЧАТКУ РОКУ ВЗЯЛИ ШЛЮБ 15 ПАР МОЛОДЯТ

Дата: 02.08.2021 14:56
Кількість переглядів: 455

Створення сім'ї - це дуже відповідальний крок в житті, і з цим точно не слід поспішати. Потрібно слухатися лише свого серця, а не думок оточуючих. І не створювати сім'ю, тому що так треба або цього вимагає суспільство. А лише в тому випадку, коли відчуваєш, що це та єдина кохана людина, з якою хочеш прожити все життя, мати дітей, ділити всю радість і горе... А чи буде це ранній шлюб чи пізній, вирішувати кожному особисто.

І хоча нині все частіше зустрічаємося з терміном «цивільний шлюб», все ж саме одруження в народженні нової сім’ї — це не лише офіційне оформлення стосунків, а й незабутній день, що запам’ятається назавжди.

31 липня на рушничок щастя стали жителі с. Березівка Григорій і Анжела Ємці, з чим ми їх щиро вітаємо! Це 15-та пара молодят, які від початку 2021 року одружилися в Березівській сільській раді. Частина з них навіть скористалася послугою «виїзна церемонія». Проте, переважна більшість молодят віддали перевагу традиційній формі і одружилися безпосередньо в приміщенні клубу, що знаходиться в сільській раді. Задля того, аби цей момент для наречених був по-справжньому урочистий і мав душевну святкову атмосферу, місце проведення урочистих подій почали осучаснювати: оновили дизайн інтер’єру в бежево-білому тоні з використанням різбленого натурального дерева.

Це лише перший крок. Ми й надалі будемо працювати над оновленням залу, щоб настрій і наречених, і гостей піднімався вже від самого входу у приміщення. Адже це – будинок щастя, місце, де відбувається одна з найважливіших подій в житті людини.

Запрошуємо жителів громади і всіх охочих (адже законом це не заборонено) поєднати свої серця і долі в стінах Березівської сільської ради. З нетерпінням чекаємо на все більшу кількість закоханих пар, які бажають стати чоловіком та дружиною. Ми зробимо усе можливе, аби цей день вам запам’ятався назавжди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь