A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОРОЖНЯ РОЗМІТКА — ЗАПОРУКА БЕЗПЕКИ РУХУ

Дата: 02.08.2021 12:16
Кількість переглядів: 443

Фото без описуЦентр села в Садках, це що не є самісінький центр — місце, куди ведуть всі дороги і сходяться біля парку «Віри, Надії, Любові», де довкола зручненько розташувалися у сусідстві об’єкти інфраструктури: адмінприміщення старостинського округу, поштове відділення, дитячий садочок, школа, клуб, спортивний комплекс, церква, а ще продуктовий магазин та комунальне кафе.

Активно відновлюватися Садки стали з 2016 року. Протягом 5 років жителі відмічали постійні змінив в образі села, а вирішальним акордом в облаштуванні центральної частини став капітальний ремонт дороги.

Після повної заміни асфальтного покриття та тротуарів, відповідно до чинних норм була нанесена і яскраво виражена червоно-біла дорожня розмітка та пішохідні переходи — найголовніший елемент безпеки та організації як автотранспортоного, так і пішохідного руху. Проте, час бере своє, розмітка поступово стиралася, викаталася та втратила характерні особливості.Фото без опису Прийшов час її оновити, а послуги дорожніх організацій — задоволення не з дешевих. Аби зекономити бюджетні кошти сільської ради староста округу Ольга Кузьмівна Шинкар організувала виконання цієї роботи госпспособом, де активну участь прийняли жителі села Юрій Левковський та Микола Ренчківський.

Завдяки використанню високоякісних спеціалізованих фарбувальних матеріалів, при правильному нанесенні на трафаретні елементи фарба не розтікалася по дорожній поверхні, швидко висохла і якість виконаних робіт ні чим не відрізнилася від дороговартісних спеціалізованих послуг.Фото без опису Догляд та підтримка в належному стані об’єктів інфраструктури — на контролі в старости, і тривають постійно відповідно до потреб. І багато в чому це залежить від підтримки небайдужих жителі села.

Щиро вдячні всім, хто завжди відгукується на прохання і готовий в будь-який момент підставити своє мужнє плече і протягнути руку допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь