A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЦІНА ГАЗУ У ЛИПНІ У ТАРИФІ "ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ" СТАБІЛЬНА: 7,99 ГРН ЗА КУБОМЕТР

Дата: 02.07.2021 16:08
Кількість переглядів: 834

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує діючим та новим клієнтам тариф на газ, котрий передбачає рівномірні оплати за споживання ресурсу протягом року. Це тариф «Твій газ Рівномірний платіж», при підключенні до якого навіть у липні усі споживачі матимуть стабільну ціну газу – 7,99 грн за кубометр.

««Житомиргаз Збут» входить до групи компаній, що працюють під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Маємо надійного постійного партнера з постачання газу, тому нашим клієнтам, які використовують газ у побуті, не страшні коливання вартості газу ні в Україні, ні в Європі. За ціною 7,99 грн за кубометр наші споживачі можуть використовувати блакитне паливо до 30 квітня наступного року і не перейматися через здорожчання ресурсу на біржах світу», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» пропонує споживачам природного газу сплачувати за енергоресурс рівними частинами протягом року за ціною 7,99 грн за кубометр. Ця пропозиція від ТОВ «Житомиргаз Збут» допомагає розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет та уникнути великих рахунків за газ в опалювальний період. За цим тарифом клієнт взимку сплачуватиме менше, ніж реально споживатиме.

«Найактивніше тариф «Твій газ Рівномірний платіж» обирають власники автономного опалення, у яких взимку споживання газу зростає в рази. Тому їм вигідно сплачувати рівними частинам протягом всього року. Так, рівномірні оплати для себе обрали вже майже 500 клієнтів компанії. Ще близько 1300 заявок наразі в обробці у менеджерів», – додає Олена Благодарська.

Підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» можуть не хвилюватися про зміни на ринку природного газу. А потенційним підписникам цього тарифу варто поквапитися, аби сплачувати менше. Адже щомісячний платіж розраховується за такою формулою: річний об’єм використаного газу клієнтом помножується на фіксовану на рік ціну 7,99 грн за кубометр та ділиться на кількість місяців, які залишилися до кінця дії тарифу.

Наголошуємо, зміна газового тарифу жодним чином не вплине на призначення субсидій клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут». Відтепер грошову держдопомогу на оплату комірного будуть виплачувати виключно у готівковій формі (правила призначення субсидій були змінені у травні цього року). Розмір субсидії розраховується за соціальними нормативами один раз на рік, а отримуватимуть її українці за встановленим графіком, незалежно від обраного газового тарифу.

Кожен споживач може самостійно приблизно прорахувати свій щомісячний платіж за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж», скориставшись калькулятором на сайті rivnomirnyi.gaszbut.com.ua. Аби дізнатися точний щомісячний платіж, залишайте заявку на тому ж сайті – наш менеджер зв’яжеться з вами та повідомить обраховану суму.

Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна:

• офлайн у відділеннях ТОВ «Житомиргаз Збут» та Центрах обслуговування клієнтів 104.ua;

• онлайн через Viber-бот «7104ua» або на сайтах zt.gaszbut.com.ua, rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/;

• за телефонами (067) 208-29-00, (0412) 47-18-18.

Важливо пам’ятати, що споживачі можуть обрати для себе тариф «Твій газ Рівномірний платіж» до 31 серпня 2020 року, а діятиме він до 30 квітня 2022 року. Після завершення дії тарифу буде прорахована різниця між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив споживач. Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника клієнта:

• якщо використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на особовому рахунку як переплата на майбутній період;

• якщо використали більше газу, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь