A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У САДКАХ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА ІВАНА КУПАЛА

Дата: 02.07.2021 12:42
Кількість переглядів: 451

Комплексу відпочинку «Карпати» у Садках цьогоріч виповнюється вже три. Саме під час святкування Івана Купала у 2018 році тут відбулося урочисте відкриття території відпочинку.

Нагадаємо, старе болото шляхом рекультивації переробили у прекрасний глибокий став 4,5 га, - огороджений, з пляжною зоною оснащеною пірсом, де можна взяти на прокат човна, зоною для пляжного волейболу, гойдалками, шикарною сценою для проведення масових заходів на свіжому повітря і що не мало важливо - сміттєвими баками та громадською вбиральнею. До того ж, уся територія ставу освітлюється та обладнана відеоспостереженням задля забезпечення громадського правопорядку!

В озеро був запущений мальок риби, який вже підріс і сьогодні, як обіцяв під час відкриття сільський голова Михайло Яромов, на платній основі можна ще й рибалити, (а для жителів старостинського округу існує пільгова ціна).

Тут усе цивілізовано і зроблено виключно з урахуванням потреб людини для комфортного відпочинку. Тож і не дивно що садківські «Карпати» стали улюбленим місцем літнього відпочинку не лише для жителів громади, а й для гостей із сусідніх сіл, облюбували цю водну території і житомиряни, які частенько навідуються сюди аби відпочити у прекрасному місці на лоні мальовничої природи.

Не варто, мабуть, нагадувати, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Варто відзначити, що у переважній більшості після відпочиваючих узбережжя ставу лишалося більш-менш чистим, хоча траплялося всяке. Але є речі, які потребують постійного догляду і підтримки: обкошування ставу, чистка пляжного піску, підкрашування існуючих конструкцій.

Так, 30 червня, Садківський старостат на чолі зі старостою Ольгою Кузьмівною Шинкар, працівники СБКОП «Садко», ДНЗ «Ластівка», школи та клубу вийшли на генеральне прибирання зони відпочинку. Спільними зусиллями був упорядкований пляж, побілена огорожа, пофарбовані лави та гайдалки, заодно освіжили лако-фарбове покриття і на лавах, що в центрі села. Таким чином, попри загальну потребу у поточному ремонті, старостат завершує приготування до святкування Івана Купала, — свята, яке вже стало традиційним, улюбленим масовим заходом на території садківських «Карпат».

Запрошуємо жителів та гостей взяти участь у святі, яке відбудеться 10 липня (про час та програму заходу ми обов’язково попередимо додатково). Гарний настрій, море емоцій під супровід прадавніх Купальських традицій не залишить байдужими навіть найвибагливіших глядачів. До зустрічі в садківських «Карпатах».

 

Фото частвоко з архіву під час відкриття 2018 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь