A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРОВИЧА СТАНІСЛАВОВА, — ЛІСНИЧОГО БЕРЕЗІВСЬКОГО ЛІСНИЦТВА ДП «ЖИТОМИРСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

Дата: 30.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 836

Фото без описуОлександр Володимирович Станіславов є не лише головним у Березівському лісництві (частині великого державного підприємства), яке є суттєвою складовою бюджетоутворення Березівської громади, — а ще є небайдужим жителем Березівки, який не стоїть осторонь процесів життєзабезпечення, розвитку інфраструктури та покращення благоустрою сільської ради. Про це яскраво свідчить його районне депутатство VІІ скликання, в якому Олександр Володимирович неодноразово відстоював інтереси Березівського округу. Крім того, був активним членом виконавчого комітету Березівської сільської ради, і попри професійну зайнятість завжди знаходив час на відвідування засідань та прийнятті важливих рішень щодо розвитку громади.

Шановний Олександре Володимировичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам миру, спокою, щирої підтримки колег, вірності друзів та достатку! Нехай кожен новий день приносить радість, надію, впевненість та бажання працювати на благо лісів Житомирщини, доля буде щедрою на успіхи, дарує здійснення найзаповітніших мрій та сподівань, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу.

Щиро дякуємо Вам за активну соціальну позицію, руку всілякої допомоги та підтримки у спільному вирішенні проблемних питань Березівської громади.

Бажаємо Вам віри у власні сили та подальшої плідної професійної діяльності!

З повагою, Михайло Яромов, сільський голова, від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Березівської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь