A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕЗ ПІСНІ НЕМАЄ СЕЛА: У ДУБОВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 28.06.2021 17:30
Кількість переглядів: 533

Фото без описуДень села — саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Саме тому для Березівської сільської ради стало традицією відзначати дні села, де історія кожного населеного пункту є частинкою історії нашої відтепер великої громади. А цю історію творять люди своєю щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед нами багато непростих питань, які потребують вирішення. І саме щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

За традицією в кінці червня ми відзначаємо День села Дубовець, яке цього року відбулося 26 червня і переплелося з двома прекрасними святами Днем Молоді та Днем Конституції України. У святковій залі переповнений глядачами, розпочинаючи урочисту частину гостей привітав Березівський сільський голова Михайло Яромов: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини, тож я бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких, вірю, що разом ми подолаємо усі виклики, що на часі стоять перед нами», — на завершення вітальної промови сказав Михайло Валентинович.

У цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей у сільському клубі, де господинею закладу культури, завідуючою Оленою Щипанською було організовано народні гуляння, на які зібралися чи не всі жителі Дубовця — від малого до великого, а ще багато гостей з сусідніх сіл, що нині об’єднані в одну Березівську громаду.

Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята біля клубу були розміщені різні локації: лотки з сувенірами, татуаж хною, який так полюбляють дітлахи, розмальовка художнього аквагриму на тілі, дартц з повітряними кульками, де на щасливчика чекав суперприз у 200 грн, солодка вата і морозиво.

Стилізовану фотозону облюбували майстри фотографії і любителі селфі, а у святковій залі на глядачів чекав прекрасний співочий концерт, адже як відзначила ведуча свята Дар’я Меренова, без пісні немає села!

У цей день своє день народження святкувала жителька Дубовця— Валентина Миколаївна Погорельцева, для якої прозвучали побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах, а також, щоб іменинниці у рідному домі завжди панували мир і злагода, у серці доброта, а у справах — мудрість та виваженість. А в подарунок для пані Валентини прозвучала пісня від Юрія Сироїжка, яку підтримав зал гучними оплесками, а іменинниця завзято підтанцьовувала на сцені.

Разом із тим, було висловлено велику вдячність та низький уклін мужнім чоловікам, які проживають на території Березівської сільської ради, які обороняли і сьогодні стоять на сторожі кордонів нашої держави, йдуть за волю, за незалежність, за сім’ю і рідну неньку Україну.

Звучали в цей день співочі голоси земляків, естрадних виконавців Дмитра Куліша, Марини Ткачук, Дарини Бондарець, Юлії Дубравської, а родзинкою свята став виступ неповторного сімейного дуету Заслужених артистів України Олександра та Яніни Яремчуків.

На завершення урочистостей завідуюча клубною установою Олена Степанівна Щипанська щиро подякувала всім, хто не стоїть осторонь життя громади і радо відгукується на її прохання про допомогу. Ось і цього разу у організації святкування свою руку допомоги протягнули приватні підприємці С. А. Башинська, П. С. Дубравський, О. В. Кузнець, В. М. Словінський, Н. М. Сладковська, О. О. Гацький, Н. В. Храпчук та С. А. Чернуха.

Погода внесла суттєві корективи у святкування, але навіть літня гроза не зіпсувала прекрасного настрою, святкової атмосфери во ім’я любові до України, до місця де народився, зробив перші кроки. Адже рідний край завжди буде символом материнської любові, батьківського захисту, незламної української душі та ніжного солов’їного співу. Свято продовжилося дискотекою, а на завершення для присутніх у небо злетіли вогні святкового салюту!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь