A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

2:1 НА КОРИСТЬ СК «ІВАНІВКА-2017»

Дата: 17.06.2021 11:54
Кількість переглядів: 415

Фото без описуФутбол — гра мільйонів. Мільйонів людей, які приходять на стадіон підтримати команду або просто подивитися футбол. І дуже приємно спостерігати, коли заповнений стадіон підтримує команду та підганяє її вперед. Футбольне полу в кожному селі, на якому виступає футбольний клуб — ось такий, напевне, ідеальний варіант популяризації та розвитку гри мільйонів.

На території Березівської сільської ради наразі є аж три футбольні команди: СК «Іванівка-2017», ФК «Василівка» та ФК «Легіон-Березівка», які відстоюють честь і піднімають авторитет громади своїми результатами. І дуже приємно бачити і розуміти, що футбольні поля в цих населених пунктах не просто є, а вони доглянуті і не пустують: вболівальники щоразу наповнюють їх, аби підтримати своїх, а підлітки до того ж заряджаються цією енергетикою, проявляють інтерес та виявляють бажання займатися у футбол професійно.

Сміливо можемо констатувати, що рівень команд, завдяки постійним тренуванням, з року в рік зростає, що дає можливість гідно заявляти про себе на різних футбольних турнірах. ФК «Василівка» наразі грає в Вищій лізі, а ФК «Легіон-Березівка» у Першій лізі Житомирського району. За результатами матчів 4-го туру, які відбулися 13 червня ФК «Василівка» поступився ФК «Олімпік» з результатом 0:2, а ФК «Легіон-Березівка» розписав бойову нічию з ФК «Маяк» — 2:2. (З результатами турнірної таблиці після 4-го туру можна ознайомитися на фото нижче).

2021 рік став знаковим для футболістів СК «Іванівка-2017». Уперше в історії свого існування команда вийшла на новий рівень і подала заявку на участі в футбольному Чемпіонаті області. 12 червня наша команда на власному полі провела футбольний матч 6-го туру першого кола першості Житомирської області з футболу серед команд ІІ ліги, і в поєдинку зустрілася з ФК «Метеор» (с. Нова Буда і с. Мірча Потіївської ОТГ).

Силами працівників відділу ЖКГ під керівництвом головного спеціаліста молоді та спорту Березівської сільської ради Миколи Чижика для зустрічі гостей був підготовлений центральний стадіон в Іванівці.

На початку футбольного матчу відбулася символічна лінійка, під час якої з побажаннями перемоги та гарних спортивних результатів у цьому сезоні до господарів поля і гостей футбольного матчу звернулися сільський голова Михайло Яромов та Микола Чижик, який приєднався до вітань та побажань, а ще вручив подяки ветеранам футбольного спорту Березівської громади, меценатам команди та небайдужим жителям старостинського округу, які завжди підтримують свою команду.

З вітальними словами до учасників футбольного дійства звернувся і перший заступник голови обласної асоціації футболу Віктор Радушинський, який разом із тим, за багаторічний вклад у розвиток та популяризацію футболу на Житомирщині вручив сільському голові грамоту від Житомирської обласної асоціації футболу. Як зазначив Михайло Валентинович, це грамота не йому, а всьому колективу сільської ради, який працює на спільний результат.

У напруженому двобої між рівносильними командами гра закінчилася на користь господарів поля з результатом 2:1, завдяки дублю Артема Садигова, якому вдалося вивести свою команду «Іванівка-2017» вперед у другому таймі. Попереду в іванівських футболістів ще два поєдинки.

19 червня на виїзді відбудеться матч у Черняхові з футбольним клуб, який носить однойменну назву «Черняхів», а вже за тиждень по тому гра відбудеться знову-таки вдома, де господарі поля протистоятимуть ФК «Зоря-2» (смт. Романів). Вітаємо наших футболістів із перемогою та бажаємо подальших вдалих матчів, гарних спогадів про успішні виступи, і досягнення нових вершин.

P.S. Розвиток спорту на території громади — це пріоритетний напрямок роботи відділу молоді та спорту. І не лише футболу. Планів багато, і ми потихеньку обов’язково втілимо це в життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь