A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДИТИНСТВО ЗАВЖДИ РАЗОМ ІЗ НАМИ

Дата: 09.06.2021 16:30
Кількість переглядів: 244

Фото без опису4 червня під егідою Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації відбувся обласний захід для дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; які перебувають у складних життєвих обставинах; загиблих Героїв Небесної сотні; зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередньо участь антитерористичній операції та/або операції Об’єднаних сил, — приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

діток з Березівської громади, віком від 7 до 12 років, які мають статус вищеперерахованих категорій, у супроводі завідуючої Служби у справах дітей Березівської сільської ради Ірини Денисевич, теж взяли участь у святково-розважальній програмі «ДИТИНСТВО ЗАВЖДИ РАЗОМ ІЗ НАМИ».

Святкування проходило у м. Житомирі на території Шодуарівського парку, де більшість заходів відбувалися на літній естраді «Ракушка». Для дітей була організована надзвичайно весела, яскрава, змістовна, насичена розважальна програма.

Велика увага дітей була прикута до демонстрації техніки від Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного управління Нацполіції в Житомирській області. Окремо діяли локації: «Козацький табір», «Етюд племен» (художня локація), «На романтичній хвилі» (показ моделей одягу), а також майстер-класи «Краса» і «Літо» (зачіски та дизайн нігтів).

Діти розважалися на атракціонах, отримали солодкі подарунки, а ще з цікавістю переглянули гала-концерт дитячого телевізійного шоу «Талан є», а також стали учасниками пізнавально-екскурсійної програми на набережній річки Тетерів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь