A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЗАРЯДЖЕНІ ПЕРЕМАГАТИ: САДКІВСЬКА МУЗИЧНО-ХОРЕОГРАФІЧНА СТУДІЯ ПОРАДУВАЛА НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

Дата: 09.06.2021 10:03
Кількість переглядів: 593

Фото без описуУ кінці навчального року наші невгамовні танцюристи Садківської філії клубу спортивного танцю «Колібрі» знову порадували своїми перемогами. Цього разу маленькі таланти взяли участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник», що пройшов 30 травня у столиці за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Служби для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

Організатори конкурсу, Міжнародний Благодійний фонд з однойменною назвою «Соняшник», мали на меті створити для дітей і молоді можливості творчого спілкування, розкриття нових талантів, популяризацію сучасної української культури та взаємозбагачення міжнаціональних культурних традицій.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошувалися солісти та творчі колективи всіх жанрів, які оцінювалися за суворими критеріями. А це зокрема: творчий підхід та індивідуальність виконавців; реалізація задуму художнього твору; рівень виконавчої майстерності; артистизм і сценічна культура; естетика сценічного одягу і, навіть, якість фонограми.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Садківські танцюристи подали заявки на участь двох вікових груп 3-6 та 7-10 років. Вдалим та щедрим на нагороди видався для них і цей черговий тріумфальний виступ, після якого у великій конкуренції за оцінками суддівської колегії у номінації «Естрадна хореографія» найменші наші зірочки (7 учасників) здобули срібло, а колектив середньої групи (6 учасників) привіз додому переможний кубок за І місце.

Кубками, дипломами та медалями доповнилася скарбничка нагород юних садківських талантів, а їх керівник Віра Шинкар отримала Почесну грамоту за особистий професійний внесок в розкриття талантів, популяризацію української культури та взаємозбагачення міжнаціональних культурних традицій.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

P.S. Під час шкільних літніх канікул студія продовжить свої тренування та вивчення нових композиції, аби не втрачати навики та продовжувати дарувати нам свою творчість та радувати новими перемогами. Ну а жителі та гості Березівської громади зовсім скоро зможуть на власні очі побачити творчі здібності цих непосидючих, цілеспрямованих та прекрасних юних зірочок під час святкування «Івана Купала», яке відбудеться на комплексі відпочинку «Карпати» у Садках. Про час і дату буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь