A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИЗНАЧЕНО КРАЩИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 06.06.2021 08:26
Кількість переглядів: 402

Фото без описуНавчальний рік завершився, попереду аж цілих три місяці улюблених школярами літніх канікул. А це прекрасний час для відновлення сил, покращення фізичного здоров'я та занять спортом.

Аби популяризувати здоровий спосіб життя і стимулювати школярів до занять фізичною культурою та спортом, а ще аби визначити серед школярів Березівської громади кращих спортсменів, - відділом освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради 2 червня було проведено спортивні легкоатлетичні особисто-командні змагання, що пройшли на базі Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Привітати учасників змагань зі спортивним святом прибули сільський голова Михайло Яромов та завідуюча відділу освіти, молоді та спорту Аліна Забродська, які ще раз наголосили про роль фізкультури і спорту в житті людини, а особливо молоді, і закликали присутніх да активності, руху, спорту.Фото без описуУчасть в змаганнях взяли учні Барашівської, Іванівської, Садківської, Черемошнянської, Василівської та Березівської шкіл, які були поділені за двома віковими категоріями: 4-6 і 7-9 класи.

Перед школярами стояв ряд завдань на швидкість, спритність, витривалість, концентрацію, - аж з 5 спортивних дисциплін: біг на 30 і 100 метрів; горизонтальний стрибок із місця та з розбігу; човниковий біг 4/9 та метання малого м'яча (150 г).

Варто відзначити, що попри низьку культуру спорту серед сучасного підростаючого покоління, школярі Березівської громади були надзвичайно активні, зацікавлені, в повітрі витав дух здорової конкуренції і відчувалося, як кожен учень "вижимав на повну" свої сили та застосовував навички.

У веселій, дружній, командній атмосфері проходили змагання, за підсумками яких було визначено "Кращого легкоатлета", ним став Нікіта Перепилиця з Березівки та "Кращу легкоатлетку" - Яну Лозюк, ученицю цієї ж Березівської школи.Фото без описуФото без опису

Кожен індивідуальний найвищий результат зараховувався у скарбнички шкільних команд, в результаті чого визначено і загальнокомандні місця. Так, на крайніх сходинках у турнірній таблиці опинилися команди Черемошнянської, Садківської та Барашівської шкіл відповідно. Ну а до трійки лідерів увійшли решта команд. Так, "бронзу" повезли з собою додому школярі Іванівської школи, срібло вибороли учні Василівської школи, ну а трофейний кубок у чесній боротьбі здобула команда господарів поля проведених змагань - учнів Березівської школи.

Головний спеціаліст відділу молоді та спорту Микола Чижик привітав усіх переможців та вручив їм грамоти, медалі і кубки. Щиро дякуємо всім і кожному за активність.

Займайтеся фізичною культурою, пробуйте свої сили в спорті, проведіть з користю для здоров'я літні канікули і пам'ятайте "У здоровому тілі - здоровий дух"!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь