A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИПУСК У СТИЛІ ІНСТАГРАМ: САДКІВСЬКІ ДОШКІЛЬНЯТА ЗАЛИШИЛИ СВОЮ «СТОРІС» В ЖИТТІ САДОЧКА

Дата: 05.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 685

Фото без опису2 червня в Садківському ДНЗ «Ластівка» відбувся випуск найстарших вихованців, які вже восени підуть до школи і стануть першокласниками.

Свято випускного пройшло в форматі сучасної, популярної серед молоді соцмережі Інстаграм — де основним леймотивом виступають фото, в яких чітко проглядається життя-буття, а ще найпопулярнішим стає той, хто назбирає найбільше вподобайок (або іншими словами «лайків»).

Тож, як розповіли у віршованій формі дітлахи, — свою «сторіс» (сторінку історії) вони створили в Інстаграм (а по суті — в дитячому садочку) — ще три роки тому. І ось, на випускному, фотоархів садківських випускників на цій сторінці доповнився світлинами. Завдяки їм дітки разом із батьками і вихователями поринули в недалеке минуле та пригадали, — з чого все починалося в садочку, як підростали, чим займались і чим цікавились, як розважалися і як розвивали творчі здібності.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУсе, чому навчилися за роки перебування в садочку, дітки вміло продемонстрували своїм батькам на святі. Пісеньки і віршики, запальні танці і душестискаючий випускний вальс, в якому хлопчики й дівчатка востаннє кружляли разом у такому складі. Хоча й багато хто з них стане вже зовсім скоро однокласниками.

Аби привітати з цим знаменним хвилюючим святом дітлахів, їх батьків та колектив дошкільного закладу на свято завітали Березівський сільський голова Михайло Яромов та завідуюча відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Аліна Забродська.Фото без описуФото без опису Як відомо, Михайло Валентинович був обраний на посаду Березівського сільського голови після завершення своєї каденції на посаді сільського голови, тут, в Садках, тоді ще Садківської сільської ради. Тож він, як ніхто інший знає з чого все починалося… «Ще кілька років тому тут, в центрі села, була пустка навколо поросла бур’янами. Багато батьків, і я в тому числі, мріяли про те, щоб у селі з’явився садочок. І ми це зробили. Цей час настав. Мені дуже приємно сьогодні бачити, що мрія стала реальністю і в стінах дитячого садка залунав дзвінкоголосий дитячий сміх, а ще маємо багато різних свят, серед яких і такий довгоочікуваний випускний. Щиро вітаю діток із цим днем, дякую батькам і всьому колективу за спільну роботу у вихованні та розвитку підростаючого покоління Садківської громади», — наголосив Михайло Яромов. А Аліна Сергіївна Забродська після завершення урочистої концертної програми, як людина, яка понад тридцять років своєї професійної діяльності на посаді вчителя початкових класів, підсумувала: «Сьогоднішнє свято показало і підтвердило те, що ці дітки точно готові до школи: вони самостійні, зібрані, уважні, навіть вже посидючі, а ще талановиті — гарно читають вірші, співають і танцюють. А це колосальна праця як колективу, так і батьків, за що я їм щиро вдячна.».

У свою чергу слова вдячності прозвучали і від батьків: «Наші дітки зростали з вами, у вас на очах. У садочку відбувалися важливі події в житті кожної нашої дитини. У когось випав перший зубчик, хтось зустрів своє перше кохання, відчув перші почуття, а хтось навіть навчився любити молочну кашу. Ви працювали щодня заради наших діток: навчали, виховували, заплітали косички, годували та втішали, втираючи діткам сльози. І ми вам щиро вдячні за цю турботу».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Проте, словами вдячності не обмежилося. Батьківський комітет креативно підійшов до свого виступу і вирішив створити кілька номінацій аби індивідуально відзначити внесок кожного члена колективу у розвиток цих дітей. А перед тим, як вручити так звані нагороди, прозвучало прохання сприймати все легко, з гумором, і супроводжувати нагородження гучними аплодисментами. А ще, як наголосила виступаюча, батьки в цей день дозволили собі не звертатися до колективу офіційно, а порівняти їх із дітками та звертатися до всіх у зменшувально-пестливій формі.

Тож, дипломами за І місце та іменними медалями були нагороджені у номінації: «В здоровому тілі — здоровий дух» — Валентинка Юхимчук (інструктор із фізкультури); «Винищувач голоду, або повелитель черпаків» — Наталка Мельник (повар); «Президент автономної республіки «Ластівка»» — Катерина Довбня (завідуюча ДНЗ); «Танцюють всі, або Перетанцюю навіть Чапкіса» — Вірочка Шинкар(музкерівник та практичний психолог ); «Доктор педагогічних наук, або Не пряником єдиним» — Крістіночка Яремчук (вихователь); «Язик і до Лондона доведе» — Катруся Рибчинська (керівник гуртка англійської мови ); «Мойдодир, або Куди пішов по помитому?!» — Тетянка Кучер (праля, кастелянша, відповідальна за чистоту) та «Міністр обіймів, або Ходи сюди, пожалію» — Іринка Демянчук (помічник вихователя).

На завершення свята дітки від імені старости Садківського старостинського округу Ольги Кузьмівни Шинкар і спонсорів отримали на згадку про садочок пам’ятні подаруночки.

На такій мажорній ноті було завершене свято випускника в стилі Інстаграм. А ми в свою чергу побажаємо цим майбутнім першокласникам успішного навчання, отримувати побільше «лайків» за свої старання, бути кращими з кращих і вирости гідними громадянами своєї країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь