A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОШКІЛЬНИК РОКУ: У ВАСИЛІВЦІ ДОШКІЛЬНЯТА ПОПРОЩАЛИСЯ З САДОЧКОМ

Дата: 02.06.2021 21:57
Кількість переглядів: 342

Фото без описуПочаток літа завжди знаменний не лише для випускників шкіл, а й для найстарших дошкільнят, які полишають садочок і збираються восени до школи. Ось і настав час прощання з дитинством і для дошкільнят Василівського ЗДО "Волошка". Виросли ці маленькі пташенята, стали великими, відповідальними, зібраними та посидючими. А це самі ті критерії, які чітко вказують — діткам пора рухатися далі та здобувати нові знання.

31 травня десятеро хлопчиків та дівчаток в ошатному святковому вбранні зібралися у Василівському Будинку культури, аби попрощатися зі своїм улюбленим садочком і назавжди залишили стіни цього затишного гніздечка, яке щоранку зустрічало їх посмішкою улюблених вихователів.

Вихованці разом із своїми наставниками підготували для батьків справжню концертну програми за підтримки С. М. Ярошинського та І. Н. Белелі, чим продемонстрували всього, що навчилися за час перебування в дитсадку. Чудові пісні, вірші, прощальний вальс, а ще милі посмішки дітей та розчулені батьки зі сльозами на очах, — таким видалося випускне свято.

«Не бійтеся летіти у новий світ, там вас чекає багато нового і цікавого. Там вас чекає школа. Головне, не забувайте чому вас вчили вихователі. Намагайтеся, прагніть, вчіться, будьте слухняними і розумними і все у вас вийде. Удачі вам!», — з такими настановчими словами звернулася наостанок до малят-випускників завідуюча закладом дошкільної освіти Юлія Володимирівна Андросович.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь