A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПІД РАЙДУЖНОЮ АРКОЮ: ДЛЯ БЕРЕЗІВСЬКИХ ВИПУСКНИКІВ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

Дата: 01.06.2021 13:04
Кількість переглядів: 423

Фото без описуУ народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає в дорогу — пройтись під райдугою. Райдуга – це надія, дороговказ, який веде до щастя. 31 травня першокласники Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів подарували одинадцятикласникам, майбутнім випускникам, чудову можливість — зробити перший крок у доросле життя через райдужні ворота, — ворота щастя!

Тож, свято останнього дзвінка - 2021 у Березівці розпочалося із входин до святкової зали випускників та їхнього класного керівника Андрія Анатолійовича Дем’янчука під райдужною аркою, подарованою їм найменшими школярами.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуТрадиційно, перед початком свята учні вшановують пам’ять героїв, які віддали своє життя за нашу землю, за щасливе майбутнє України. Право покласти квіти до пам’ятного знака надали випускникам — Прищепі Єлизаветі та Паращуку Максиму. Фото без описуПісля чого до вітального слова запросили директора школи Сергія Валентиновича Іщука.

— Щиро вітаю зі святом останнього дзвоника, яке знаменує закінчення навчального року. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні учнів нашої школи, адже взято першу сходинку на шляху пізнання. Це свято завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає востаннє. Минуть роки, але ви пам’ятайте цей дзвінок, рідну школу, ваших вчителів.

По-особливому урочистий цей день для ваших батьків, адже разом із вами вони пройшли одинадцять років вашого шкільного життя: раділи вашим успіхам, переймалися невдачами.

Передзвін останнього дзвоника відкриває нову сторінку вашого життя — дорослого життя! Ще вчора вас називали «діти — наше майбутнє», а сьогодні ви, молоді і талановиті, самостійно будете примати свідомі рішення. Бажаю вам найти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Для всіх інших школярів сьогоднішній дзвінок, це старт літніх канікул. Тож бажаю вам добре відпочити, набратися сил і незабутніх вражень перед початком нового навчального року. Упевнений, що повернувшись восени за шкільні парти вам буде чим поділитися з учителями і друзями.

Шановні вчителі, дякую також вам за вашу віддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і старання, які ви віддали своїм вихованцям.

Ще раз вітаю всіх зі святом останнього дзвінка, з успішним закінченням ще одного шкільного року, хоч він був і не дуже легким, бо більшість часу ми навчалися дистанційно.

Але не дивлячись ні на що учні нашої школи приймали участь в олімпіадах, різних конкурсах та зайняли багато призових місць, за що сьогодні їм буде вручено дипломи. І серед учнів нашої школи 14 дітей закінчили навчальний рік з високим рівнем навчальних досягнень, їм також будуть вручені похвальні листи», — підсумував директор.Фото без опису Наказ по школі зачитала заступник директора Надія Борисівна Заброцька, а право вручити школярам грамоти надали гості свята, секретарю Березівської сільської ради Олені Василівні Цимбалюк.

Так, згідно наказу 2020-2021 навчальний рік завершено та переведено до наступних класів: - до 2-го – 15 учнів, - до 3-го — 30 учнів, - до 4-го — 18 учнів, - до 5-го — 16учнів, - до 6-го — 11 учнів, - до 7-го — 11 учнів, - до 8-го — 14 учнів, - до 9-го — 23 учні, - до 10-го — 13 учнів, - до 11-го класу — 11 учнів.

Нагороджено похвальними листами за високі досягнення у навчанні учнів:

- 2-го класу: Гуманюка Романа, Карпінську Мальвіну, Мецнер Ангеліну, Ступака Олега;

- 3-го класу: Андрійчук Єлизавету, Корнійчук Софію, Лісаковича Богдана, Палашкевич Аліну;

- 4-го класу: Малаховецького Романа, Гуменюка Максима;

- 5-го класу: Ройду Поліну, Багінську Дарину; - 10-го класу — Сака Владислава.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Після вручення похвальних листів до слова запросили секретаря Березівської сільської ради Олену Цимбалюк, яка насамперед передала побажання наснаги, здоров’я, творчих успіхів та досягнення своїх мрій випускникам — від імені голови Березівської сільської ради Михайла Яромова.

Від себе особисто Олена Василівна зауважила, що перебуваючи сьогодні у цій школі відчула тут надзвичайну ауру єдиної великої родини і побажала не втратити це почуття єдності протягом багатьох років. А ще звернулася до випускників, аби ті завжди пам’ятали свою першу вчительку, яка навчила їх читати і писати, і вчителів старшої школи, які доклали чимало зусиль для того, аби випускники стали розумними і досвідченими. «Безперечно, в тому що ви досягли сьогодні — велика частка ваших особистих зусиль, тож я вас прошу, щоб ви не зупинялися на досягнутому і на своєму шляху примножували власні успіхи та життєвий багаж», — звернулася секретар до одинадцятикласників-випускників.Фото без опису Прозвучали вітальні слова і для учнів четвертого класу, які переходять в середню школу та дев’ятикласників, які теж частково в цей день вважаються випускниками, адже багато хто полишає поріг рідної школи задля продовження навчання в закладах професійно-технічної освіти.

Окрема подяка лунала і на адресу батьків за те, що докладають всіх зусиль аби діти були такими прекрасними, якими ми їх бачимо сьогодні, і для вчителів: «Величезна подяка всьому педагогічному колективу за творчу працю, недоспані ночі, за ті емоції і частинку душі, яку ви вкладаєте в дітей. Хай вам повертається сторицею любов дітей і повага батьків».

Як свідчать й інші нагороди за участь у конкурсах і олімпіадах, які були вручені учням у цей день, навчальний рік був досить плідним та врожайним. Так, дипломами відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради були відзначені учні:

- Забродська Дарина, учениця 2-го класу, за ІІІ місце в І етапі обласної виставки-конкурсу «Початкове технічне моделювання»;

- Денисевич Даріна, учениця 2-го класу, за ІІІ місце та Григорчук Богдан, учень 5-го класу, за ІІІ місце в І етапі обласної виставки-конкурсу «Паперовий світ»;

- Курівська Анастасія, учениця 6-го класу за ІІ місце та Тимофєєва Яна за ІІІ місце в І етапі обласної виставки-конкурсу «Осінні фантазії»;

- Палашкевич Олена, учениця 8-го класу за ІІІ місце Всеукраїнської учнівської олімпіади із зарубіжної літератури;

- Сака Владислав, учень 10-го класу, за ІІІ місце у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з біології та за ІІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури;

- Блідун Вікторія, випускниця, учениця 11-го класу, за ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Ще двом дипломами від обласного управління освіти і науки нагороджений Григорчук Дмитро, учень 10-го класу, за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» та дипломом лауреата районного етапу обласного конкурсу «Мандруй рідним краєм».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуОкремо подякою Березівської сільської ради за внесок у благоустрій с. Березівка і населених пунктів Березівської сільської ради відзначено чоловічий колектив Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Поринули випускники у спогади перших шкільних років завдяки виступу їх шкільної «мами» — першої вчительки Алли Миколаївни Ніколаєвої. У вітальній промові Алла Миколаївна серед усіляких гараздів побажала своїм учням зробити правильний вибір у житті і обрати собі професію не за престижем, а за покликом серця, адже коли любиш свою роботу, — обов’язково доб’єшся омріяних висот, — каже з власного досвіду перша вчителька.Фото без описуФото без описуФото без опису Зі щемом у серці та трепетом в голосів до дітей-випускників та всього педагогічного колективу від імені батьків звернулася Людмила Станіславівна Тимошик: «Від щирого серця дякуємо нашим вчителям за самовіддану працю, турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям. Дякуємо за педагогічну мудрість. Бажаємо вам життєвих сил, натхнення, терпіння, миру, здоров’я вам і вашим родинам», — побажала пані Людмила педагогам школи, і звернулася також і до випускників: «Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідній для вас школі. Отримане знання, це ваше багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя. Бажаємо, щоб кожен із вас зробив правильний вибір і здійснив свою мрію. Завжди пам’ятайте, ваші батьки, вчителі, рідна школа покладають на вас великі сподівання. Будьте гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни».Фото без опису Святкова лінійка урізноманітнилася вітальними виступами дев’ятикласників та винуватців свята — випускників. А на завершення право задзвеніти у дзвоник востаннє для випускників надали першокласниці Аліні Григорчук, яку проніс на своїх вже мужніх плечах Владислав Тимошик.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь