A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЧЕРГОВІ ПЕРЕМОГИ САДКІВСЬКИХ ТАНЦЮРИСТІВ

Дата: 21.05.2021 14:00
Кількість переглядів: 385

Фото без описуУчасники клубу спортивного танцю «Колібрі», які займаються на базі Садківської музично-хореографічної студії, після виснажливих та наполегливих тренувань знову підтвердили свою майстерність під час участі у Всеукраїнському хореографічному фестивалі-конкурсі «SPRING DANCE FEST», що відбувся в Житомирі 15 травня.

Участь у конкурсі взяли три вікові групи: 3-6, 7-10 та 11-15 років, загальною кількістю 36 учасників.

У номінації «Сучасний танець» наймолодша група з кількістю в 11 чоловік зайняла ІІ місце. У цій же номінації середня група показала найкращий результат і виборола І місце (17 діток), а старша група у номінації «Вулична хореографія» теж додала в скарбничку своїх нагород срібне призове місце.Фото без описуФото без описуФото без опису

З сольною програмою в номінації «Естрадний танець» (вікова категорія 7-10 років) виступила конкурсантка з Черемошного Діана Баранова. І попри те, що з індивідуальним номером виступати завжди складніше, адже вся увага прикута до однієї людини, і права на помилку просто немає — Діана справилася на відмінно з поставленим для себе викликом, і привезла додому переможний кубок за І місце.Фото без опису Студійна поличка з нагородами поповнилася новими кубками, і усі без винятку учасники отримали дипломи, золоті та срібні медалі відповідно, а ще — море позитиву, неймовірних переможних емоцій, нових знайомств та набули досвіду.

Учасники конкурсу та керівник танцювальної студії Віра Шинкар щиро дякують Березівській сільській ради за організований підвіз дітей на конкурс садківським шкільним автобусом, що значно спростило процес транспортування та дотримання безпеки дітей в дорозі. Вітаємо наших маленьких зірочок із перемогами, дякуємо за підняття іміджу громади та бажаємо подальших досягнень на хореографічній ниві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь