A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОЧАВСЯ РЕМОНТ ДОРІГ У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 13.05.2021 11:49
Кількість переглядів: 480

Фото без описуДороги - пріорітетний напрямок роботи Березівської сільської ради. Про їх стратегічну важливість годі зайвий раз і наголошувати. Понад 80 кілометрів доріг знаходиться в експлуатації на території громади. Частина з них - державного і обласного значення. Решта - місцеві дороги, деякі з них роками не відчували на собі роботи ремонтної спецтехніки.

Сім доріг загальною протяжністю в 25 км визначені наразі як першочергові, на які вже виготовлена проєктно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту, де передбачається повна заміна асфальтопокриття. Такі роботи виконуватимуть підрядні дорожні організації, які визначатимуться шляхом проведення тендеру, і з залученням коштів із дорожнього фонду регіонального розвитку Житомирської ОДА. Усі ж інші ґрунтові місцеві дороги ремонтуватимуться власними силами.

Задля цього вже закуплено 10 тис. тонн щебеню різних фракцій, і власну спецтехніку - автогрейдер. З дня на день "обновку" запустять в роботу.Фото без опису

А поки що сільський голова Михайло Яромов звернувся до Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА з проханням провести поточний експлуатаційний ремонт доріг обласного значення, що знаходяться на території Березівської громади, фінансування яких відповідно здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.Фото без описуФото без опису

Роботи вже розпочалися. Стартували з відрізка - Іванівка-Барашівка, де заплановано відремонтувати 1300 м² дорожнього покриття, ще 1800 м² - від Іванівки до Давидівки. До кінця місяця підрядник обіцяє завершити.

У подальшому ремонт доріг обласного значення продовжиться на відрізках Садки-Вигода, Березівка-Дубовець, Черемошне-Болярка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь