A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ПІДГОТУВАЛАСЯ ДО ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Дата: 07.05.2021 22:49
Кількість переглядів: 353

Другий за Великоднем тиждень в українській традиції є поминальним за померлими родичами. У ці дні люди з'їжджаються звідусіль до місць во віки спочилих батьків, рідних, близьких, родичів та друзів, - на кладовища. Саме тому, святим обов'язком кожного з нас є наведення ладу як на могилах, так і в загальному на території цвинтарів.

Цьогоріч, пасхальні поминальні дні співпали з травневими святами - днями пам'яті і примирення та перемоги над фашизмом у роки Другої світової війни, - подвиг яких увіковічненений по всій Україні і викарбуваний поіменно на стелах, братських могилах, меморіалах та пам'ятниках невідомому солдату. А це невід'ємна частина нашої історії, святу пам'ять якої ми повинні берегти та примножувати.

У переддень поминальних днів, як в центральній садибі Березівської сільської ради, так і по старостинських округах відбулися колективні прибирання вищезазначених місць, з метою підготовки до поминальний днів та гідного вшанування пам'яті всіх, хто віддав свої життя за перемогу над фашизмом.

Працівники виконавчого апарату, депутати, старостати, комунальні підприємства, освітяни, працівники культури та багато небайдужих жителів громади плідно попрацювали во ім'я пам'яті минулих поколінь. На підмогу прийшли і деякі підприємці, які посприяли матеріально, аби привести до ладу кладовища, меморіали та пам'ятники загиблим під час Другої світової війни.

Вирізування аварійних дерев та захаращених кущами місць, вивезення сміття (особливо пластикових квітів та вінків), фарбування огорож та вхідних груп, церковних фігур та інше... Усі ці роботи знайшли своє відображення в одній спільній справі - гідному вшануванню пам'яті наших предків та односельців.

Дякуємо всім, хто проявив свою небайдужість та допоміг. Нехай вертаються сторицею затрачені сили.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь