A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БАРАШІВСЬКИЙ ФАП ЗМІНИВ "ПРОПИСКУ"

Дата: 22.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 375

У Барашівці Іванівського старостинського округу Березівської сільської ради у приміщенні колишньої сільської бібліотеки в середині лютого розпочався ремонт приміщення, аби створити належні умови та переселити сюди місцевий фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП).

У приміщенні перекрили дах, який протікав, замінили електропроводку, встановили альтернативну систему обігріву: двома інвекторними кондиціонерами замінили пічне опалення,— яких буде цілком достатньо, аби забезпечити теплом це невеличке компактне приміщення.

Крім того, полагодили пошкоджені ділянки підлоги, «підігнали» двері, освіжили їх, а також пофарбували стіни, стелю, вікна.

Після завершення косметичного ремонту працівники ФАПу перевезли сюди меблі та медичний інвентар, який вже знайшов своє місце у оновлених кабінетах.

Колектив ФАПу у складі завідуючої Інни Вакулюк, акушерки Ірини Суботіної та молодшої медичної сестри Раїси Черваток щиро дякують Березівській сільській раді за сприяння в покращенні умов надання медичної допомоги в Барашівці, а також дякують усім, хто безпосередньо приймав участь в ремонтних роботах.

Відтепер медики готові приймати в оновленому комфортному приміщенні за новою "пропискою" своїх пацієнтів, а це жителі с. Барашівка, частина населення с. Давидівка, об’єднання садових товариств масиву Барашівський та садово-городнього товариства «Барвінок», які підписали декларації з сімейною лікаркою, яка працює тут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь