A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕРИТОРІЮ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ — ОЗЕЛЕНЕНО!

Дата: 16.04.2021 15:52
Кількість переглядів: 797

Фото без описуЗавершилися роботи по озелененню території адмінприміщення Березівської сільської ради. Цьому передувало зрізання ялин-старожилів, і підготовка ґрунту на ділянках, — до яких були залучені працівники відділу ЖКГ та благоустрою, чоловіки інших структурних підрозділів сільської ради, долучилися вчителі та старшокласники Березівської ЗОШ та небайдужі мешканці громади, за що всім щиро дякуємо.

Наступним кроком стали роботи вже безпосередньо по самому озелененню. Завдяки професійним навичкам ландшафтного дизайну працівника комунального підприємства «Каскад» — Володимира Костюченка було проведено планування та розмітка території, а трудовий жіночий «батальйон» з числа працівників апарату сільської ради, КП «Каскад» та відділу культури, разом із начальником відділу ЖКГ Романом Пронозою провели висаджування дерев та кущів згідно обумовленого планування.

Так, за помірною ціною було закуплено 300 кущів самшиту та 6 голубих ялин в Березівському лісництві Житомирського лісгоспу за сприяння лісничого Олександра Станіславова, який допоміг ще й з доставкою цих саджанців, за що висловлюємо йому щиру вдячність. На благодійній основі від небайдужих громадян були надані також кущі гібіскусу.

Увесь посадковий матеріал знайшов своє втілення в дизайнерському задумі, і був висаджений дбайливими руками дружного колективу, з любов’ю та в гарному настрої, а поверх свіжої землі посіяно високоякісне насіння газонної трави німецького виробника.

Сподіваємося, що дощова весняна погода та промінчики сонечка, які за прогнозами синоптиків скоро огорнуть своїм теплом землю, посприяють швидшому, безболісному та кращому процесу приживлюваності всіх рослин. Хай не болять ручки та спинки всім, хто плідно попрацював, і Господь Бог повертає їм сили.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь