A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БІЛЯ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 15.04.2021 12:05
Кількість переглядів: 428

Фото без описуБіля адмінприміщення Березівської сільської ради після того, як тут провели зрізання багаторічних ялин, які затіняли приміщення, і своїм корінням почали руйнувати прохідну частину та навіть частково дісталися до фундаменту, — 13 квітня було проведено підготовку двох ділянок під озеленення.

До участі у земляних роботах організовано долучилися на чолі з директором Березівської ЗОШ Сергієм Іщуком частина чоловічого колективу місцевого закладу освіти — Ігор Березовський (вчитель німецької мови) та Андрій Дем’янчук (вчитель музики). Гарний приклад подали своїм учням педагоги, тож до участі виявили бажання приєднатися і старшокласники: Євгеній Толочкін, Владислав Сак та Дмитро Григорчук (10 кл.), Максим Боровський, Дмитро Костюченко та Ілля Щипанський (уч. 9 кл.), Владислав Дейнека (8 кл.) та навіть один із батьків Ігор Потапчук.

У силу певних обставин не зміг фізично допомогти своїм товаришам десятикласник Антон Башинський, але не всидів вдома, прийшов підтримати морально та пригостив усіх солодкою водичкою, чим зробив приємність усім присутнім.

Не стояли осторонь і голова Михайло Яромов та працівники сільської ради, і всі гуртом плідно попрацювали на свіжому повітрі.

У результаті згуртованої співпраці, організованої завідувачкою відділу освіти, молоді та спорту Аліною Забродською дві ділянки, — де було визбиране все каміння, розкидано свіжий ґрунт, — підготовлені до проведення тут робіт із благоустрою. За планом у центральних частинах ділянок, які засіяли газонною травичкою, днями будуть висаджені голубі ялини, створено «живу» зелену огорожу з самшиту, висаджено кущі гібіскусу та облаштовано клумби під посів однорічних квітів.

Щиро дякуємо всім за підтримку даної ініціативи та небайдужість у вирішення спільних питань на благо громади. Відновлення сил всім та здоров’я.

Зробимо наші території привабливими — разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь